Sök hjälp

 Kämpar du med tillvaron? Är du ofta ledsen, orolig eller har ångest? Har du ibland funderat på om livet ens är värt att leva? 1825 är ett terapicenter där du mellan 18 och 25 år kan få hjälp. (Vid speciella omständigheter tar vi även emot från 16 års ålder.)

På 1825 prioriterar vi unga vuxna som saknar egna medel och inte har anhöriga som kan betala privat terapi.

Våra utbildade terapeuter erbjuder samtal och psykoterapi på dina villkor. Hos oss kan du få en trygg professionell samtalskontakt och vi utformar stödet tillsammans med dig utifrån dina behov.  

Kontakta oss på telefon

När du ringer oss gör vi en intervju. Du får berätta kort vad du vill ha hjälp med och får information om vilket stöd vi kan ge. Efter intervjun kontaktar vi dig så fort vi har en tid att erbjuda.

Välkommen att ringa oss på 08-121 539 83. Vi lyssnar av telefonen måndag till torsdag kl 9-16 och ringer upp dig inom 24 timmar ifall vi inte kan svara direkt.

Du behöver ingen remiss för att få komma till oss och du betalar bara en mycket låg avgift.

Behöver du akut hjälp?

1825 är inte en akutmottagning. Om du behöver akut hjälp hänvisar vi till den akuta psykiatrimottagning som finns i din region. Är du under 18 år kan du kontakta BUP.

Vid akut nödläge ring alltid 112!

Vad vi erbjuder

Psykoterapi och samtal
Vi erbjuder individuella terapier, gruppsykoterapier och psykodrama. Terapierna kan vara korta eller långa, vanligt är att träffas en gång per vecka. Det finns också möjlighet att få fem individuella samtal.

Mottagning för unga män
En del av vår verksamhet vänder sig särskilt till dig som identifierar dig som kille och föredrar en mottagning för bara killar. På vår mottagning för unga män får du samtal och psykoterapi, individuellt eller i grupp, med en manlig terapeut.

Vägledning till stöd
Ibland kan det behövas annan hjälp än den som vi kan erbjuda. Då kan vi vägleda dig till den hjälpinsats som du behöver för att må bättre.


1825 drivs av en fristående stiftelse som finansieras genom privata donationer.