Sök hjälp

Vi har öppet under sommaren! Om du vill prata med en terapeut kan du boka tid för ett till två samtal. Mötet med terapeuten kan ske på vår mottagning eller som videosamtal. Välkommen att ringa oss på 08-121 539 83.  

Kämpar du med tillvaron? Är du ofta ledsen, orolig eller har ångest? Har du ibland funderat på om livet ens är värt att leva? 1825 är ett terapicenter där du mellan 18 och 25 år kan få hjälp. (Under vissa omständigheter tar vi även emot från 16 års ålder).

På 1825 prioriterar vi unga vuxna som saknar egna medel och inte har anhöriga som kan betala privat terapi.

Våra utbildade terapeuter erbjuder psykoterapi på dina villkor. På kort sikt arbetar vi för att du ska må bättre och orka med en jobbig vardag. På lång sikt är målet att du ska hitta ditt sätt att leva och bli självständig.

Ingen remiss

Du behöver ingen remiss för att få komma till oss och du betalar bara en mycket låg avgift.

Telefonintervju

När du ringer oss gör vi en intervju. Efter intervjun kontaktar vi dig så fort vi har en tid att erbjuda.

Vad vi erbjuder

Terapimottagningen.
Vi erbjuder individuella terapier, gruppsykoterapier och en psykodramagrupp. Terapierna kan vara korta eller långa, vanligt är att träffas en gång per vecka. Många söker hjälp på grund av oro, ångest eller depression. Även relationsproblem eller självskadeproblem är vanliga orsaker till att kontakta oss.

Femsamtal
Fem individuella samtal, där man t.ex får möjlighet att berätta om en kris man befinner sig i eller något annat man känner att man behöver få hjälp med. Behövs det kan man efter samtalen ställa sig i kö för psykoterapi hos oss eller så hjälps vi åt att hitta ett annat alternativ.

Mottagning för unga män
Om du identifierar dig som kille och föredrar en mottagning bara för killar och med manliga terapeuter så har 1825 också en mottaging för dig.

Vi jobbar med att utveckla hur man söker terapi på 1825. Vi vill vara en mottagning på unga villkor.

1825 drivs av en ideell stiftelse som finansieras med gåvor från privatpersoner och andra stiftelser.