Kontakt

Boka samtal

Ring oss på 08-121 539 83. Vi lyssnar av telefonen måndag till torsdag kl 9-16 och ringer upp dig inom 24 timmar ifall vi inta kan svara direkt.

Behöver du hjälp akut

1825 är ingen akutmottagning. Om du behöver akut hjälp hänvisar vi dig som inte fyllt 18 år på dagtid till närmaste BUP-mottagning. På kvällar, nätter och helger kontaktar du BUP:s akutmottagning, för mer information se www.bup.se.

Har du fyllt 18 år hänvisar vi dig till den akuta psykiatrimottagning som finns i din region. Ring alltid 112 vid akut nödläge.

Anhörig eller professionell?

Vi hanterar inte patientspecifika ärenden via mail. Känsliga personuppgifter ska inte skickas via mail med anledning av GDPR – dataskyddsförordningen.

Är du redan patient?

För dig som redan är patient hos 1825 (fd Ung Hälsa) ring 08-121 539 83  eller kontakta din terapeut direkt om ni kommit överens om det.


Jobba hos oss

Just nu söker vi en leg. psykolog/leg. psykoterapeut som tycker om att leda samtalsgrupper. Vi välkomnar också fler volontärterapeuter.

Hjälp oss att förbättra vår verksamhet

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet. Därför är det viktigt för oss att få veta om du har synpunkter eller klagomål på hur du blir bemött eller den hjälp du får. Du kan lämna synpunkter i vår brevlåda i väntrummet eller maila till 1825:s verksamhetschef Lovisa Kim på lovisa.kim@1825.nu

Du hittar oss här